De Cuserstraat 87, Amsterdam

Omschrijving

Dit gebouw van ca 2,700 m2 vvo is gelegen op het Cuserpark complex, een hoogwaardig kantorenpark bestaande uit vier kantoorpaviljoens waarvan de Cuserstraat 87 gebouw Rijn heet. Het gebouw Rijn is gesitueerd aan een besloten parkachtig plein. Het gebouw heeft een eigen dakterras en restaurant op de bovenste verdieping. Direct onder het gebouw bevindt zich een ruime parkeergarage met directe toegang tot het gehuurde.

Locatie
De locatie is gelegen aan de doorgaande Amstelveenseweg tussen Amstelveen en Amsterdam Buitenveldert. Op 5 minuten loopafstand kan je heerlijk wandelen /hardlopen in het Amsterdamse Bos. Tegenover het Cuserpark bevindt zich het karakteristieke cafe 1890 voor de echte Amsterdamse lunch of borrel. In de directe omgeving bevinden zich tevens diverse andere lunch, eetgelegenheden en hotels.

Bereikbaarheid
Het object kent per auto een uitstekende ligging en bereikbaarheid ten opzichte van o.a. Amstelveen, Amsterdam en Luchthaven Schiphol door middel van de S108, A9 en A10. VU Medisch Centrum en het Stadshart van Amstelveen zijn binnen 5 minuten te bereiken. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend, o.a. middels diverse bushaltes en een tramhalte om de hoek met snelle verbindingen naar Amsterdam Centraal, Amstel Station, Amstelveen Centrum en Luchthaven Schiphol.